SPA & Beauty

An authentic Balinese SPA at sea

An authentic Balinese SPA at sea

U gezond voelen en er op uw best uitzien is een onderdeel van de MSC Cruises-ervaring. Probeer iets nieuws, zoals hightech schoonheidsbehandelingen, een rustgevende sauna of geniet van een Balinese massage. Boek nu een van onze spa-pakketten en profiteer van onze tarieven nog voordat uw inscheept.


BELANGRIJKSTE BEHANDELINGEN EN DIENSTEN

Type service: kosten van toepassing


MSC Aurea Spa

MSC Aurea Spa heeft een exotisch interieur van natuursteen, kostbaar hout en rijke mozaïeken, en is uitgerust met specifieke en massagebehandelingssuites. Verwend worden door een traditionele Balinese massage is echt een unieke ervaring. Dankzij een mix van geurende essences en aromatische oliën, is uw lichaam gehuld in een eindeloos vredige en ontspannende uitstraling.


MEDI Spa Centre

Ontspannen op een van onze schepen zal wonderen voor u doen, maar we hebben ook een paar geheimen aan boord om u te helpen er nog beter uit te zien en te voelen. Maak optimaal gebruik van ons assortiment veilige en effectieve anti-aging behandelingen en kom zichtbaar verjongd terug van uw cruise.


Thermal Area

Krijg een blijvend gevoel van absoluut welzijn dat u verder dan uw cruise vergezelt. Al onze schepen zijn uitgerust met een thermale ruimte waar u kunt genieten van een rustgevende sauna, een ontspannende stoom of een verkwikkend bubbelbad.


Beauty Salon

U kunt genieten van de expertise van zeer gespecialiseerd personeel in esthetische behandelingen om u uitstekende resultaten te bieden en de ontspannende effecten van uw cruise te verbeteren. Personaliseer uw cruise met de beste behandelingen voor uw lichaam. Kom tot rust en voel u fantastisch!


Hair Salon

Verfris uw look met een nieuw kapsel! Er zijn verschillende pakketten met een gepersonaliseerd shampoo- en conditioneringsmasker, een knipbeurt en een enkele kleurbehandeling. Verlaat de salon in stijl en bereid u voor op een geweldige avond aan boord.


Barber Shop

In de MSC Aurea Spa is er een speciale kapperszaak om uw haar te verwennen tijdens uw verblijf aan boord! Verlaat de salon in stijl en maak u klaar voor een geweldige avond. *


*Beschikbaar op de: MSC Grandiosa, MSC Bellissima, MSC Seaview, MSC Seaside, MSC Meraviglia


Voorwaarden voor Kinderen:

Gasten onder de 18 jaar oud worden niet toegelaten in de MEDI Spa Centre en het Solarium.

Op MSC Grandiosa, MSC Meraviglia, MSC Seaside, MSC Seaview en MSC Bellissima worden gasten jonger dan 18 jaar niet toegelaten in het Thermal Area. Op alle andere schepen: gasten van 13 tot 15 jaar worden toegelaten wanneer zij vergezeld zijn door een volwassene met daarnaast een ondertekende toestemmingsformulier.  

Gasten van 13 tot 17 jaar oud die gebruik maken van de behandeling, moeten door een volwassene worden vergezeld, een verklaring kunnen tonen en te allen tijde badkleding dragen. De behandelingen zullen altijd worden uitgevoerd door therapeuten van hetzelfde geslacht.  

Gasten van 13 tot 17 jaar oud die een service kopen in de kapsalon moeten worden vergezeld door een volwassene met een handtekening op het ontheffingsformulier.

 
 
*De korting is al verwerkt in de getoonde prijzen
GTM-P88HDX