Een droomlocatie

Het Caribisch gebied is altijd een van de mooiste en meest fascinerende bestemmingen ter wereld geweest. Een droom voor elke toerist die wenst te ontspannen in een prachtige omgeving met lange stroken van witte zandstranden, palmbomen, exotisch fruit, het koraalrif gevuld met veelkleurige tropische vissen en een turquoise zee.


Het is moeilijk, misschien wel onmogelijk, om niet onder indruk te zijn van de schatten die worden aangeboden door deze eilanden. Van Barbados totJamaica, van St. Lucia tot de Bahama's en van Guadeloupe tot Trinidad en Tobago. Sta uzelf toe om weg te dromen bij het geluid van de golven en ga heerlijk winkelen en geniet van het nachtleven in het hippe Miami of het mysterieuze Mexicaanse Costa Maya. Dit alles ondergedompeld in een sfeer waar de tijd lijkt stil te staan en de reiziger meeneemt naar een oude wereld van koloniale dorpen, rumplantages en piratenbaaien.

Ocean Cay MSC Marine Reserve

De natuur heeft het mooi gemaakt, wij maakten het uniek.

De natuur heeft het mooi gemaakt, wij maakten het uniek.

Ontdek onze nieuwe bestemming in de Bahamas: Ocean Cay Marine Reserve. Hier beleeft u een bijzondere ervaring op een authentiek Caribisch eiland, terwijl u zich begeeft in de warme en de duurzame omgeving van de Bahamas. Havens in de Caribbean en de Franse Antillen

ZOEK EN BOEK UW CRUISE

GTM-P88HDX